Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر: رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا گفت: روشن است که استراتژی آمریکا درباره چین و ایران کوچک‌ترین تغییری در زمان «ترامپ» و «بایدن» نداشته است.

حجت‌الاسلام علی سعیدی رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره بیانات اخیر مقام معظم رهبری، گفت: حقیقتاً فرمایشات معظم له منشور جامعی بود که در بسیاری از مسائل و امور، فصل الخطاب تلقی می‌شود اما خواص، مردم، قوه مقننه و قوه قضائیه و به ویژه دولتمردان باید به این راهبردها و رهنمودها توجه ویژه و جامع داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: دولت بخش آخر عمر کاری خود را می‌گذراند و در این مدت لازم است که به این تدابیر کاملاً توجه داشته باشد.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا با بیان اینکه در پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب، مسائل بسیاری تعیین تکلیف شده است، افزود: البته ایشان بارها همین امور مهم را گوش زد و تعیین تکلیف کرده بودند.

حجت الاسلام سعیدی مباحث اقتصادی کشور را یکی از مهمترین موضوعات مطرح شده در بیانات مقام معظم رهبری در سال‌های اخیر دانست و اظهار داشت: یک مسئله مطرح شده در بیانات رهبر معظم انقلاب، اقتصاد کشور و نحوه مقابله با پدیده تحریم بود. ایشان به دو راه اشاره کردند، یک راه، مذاکره است که این راه توسط دولت مردان دنبال شد و نتیجه آن نیز مشخص است.

وی با اشاره به استدلال مسئولان برای مذاکره با آمریکا، گفت: آقایان گفتند ما از نوچه ها عبور می‌کنیم و به سمت کدخدا می‌رویم و با او مذاکره می‌کنیم، به سمت کدخدا رفتند، اما استراتژی کدخدا هم ثابت بود.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا همچنین به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص اطمینان نداشتن به آمریکا اشاره کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب بارها فرموده بودند که به آمریکا هیچ اعتمادی ندارند و راه نیز روشن بود، اما متأسفانه مسئولان به آمریکا اعتماد کردند و برای صدمین بار، آمریکایی‌ها خیانت کردند و به قولی که داده بودند، عمل نکردند.

حجت الاسلام سعیدی اضافه کرد: اما در مقابل ما آنچه که قول داده بودیم و قرار بود را در روی زمین و میدان عمل انجام دادیم، اما هیچ چیزی به عنوان سرمایه‌ای که بتوانیم با آمریکا چانه بزنیم، نداشتیم و آنها به راحتی به تعهدات خودشان پایبند نماندند و از برجام خارج شدند.

وی با اشاره به عملکرد رئیس جمهور جدید آمریکا، یادآور شد: وضعیت روشن است و هیچ فرقی بین اوباما، ترامپ و بایدن نیست. اصولاً استراتژی آمریکا ثابت است و با تغییر افراد این استراتژی تغییر نمی‌کند بلکه تنها روش آنها کمی متفاوت است.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا با بیان اینکه خوی سلطه‌گری، تار و پود آمریکا را فرا گرفته است، خاطر نشان کرد: جریان صحنه گردان در ایالات متحده به رؤسای جمهور اجازه نمی‌دهد که از اصول اصلی این کشور که همان سلطه‌گری است عدول کنند. خط قرمز آنها رژیم صهیونیستی، سلطه‌گری، چپاول اموال و ثروت‌های دنیا، برای پیشبرد اهداف استکباری و استعماری شأن است.

حجت الاسلام سعیدی، مقابله با خیزش اسلامی در جهان و هر گونه قدرتی که بخواهد در مقابل آمریکا عرض اندام کند را راهبرد کلان آمریکا دانست و گفت: روشن است که استراتژی آمریکا در قبال چین و ایران کوچک‌ترین تغییری در زمان ترامپ و بایدن نداشته است. اینها استراتژی‌های دامنه دار، فرازمانی و فرا مکانی آمریکا است و بستگی به این دولت و آن دولت و این رئیس جمهور و آن رئیس جمهور مستقر در کاخ سفید ندارد.

وی گفت: جای تعجب و سوال است که چرا دولتمردان این مسائل را مورد توجه قرار نمی‌دهند و مجدد می‌گویند بایدن با ترامپ فرق می‌کند و می‌توان با او مذاکره کرد. در صورتی که این مسائل مهم و کلان به هیچ عنوان دست بایدن و آقای ترامپ نیست و این مسئله فراتر از اینها است.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا اظهار داشت: مسئله تضاد ایران و آمریکا، تضادی عمقی، فرازمانی و فرا مکانی است نه موضوعی فردی که با رفتن یک فرد و آمدن یک فرد دیگر حل شود. این کوبیدن بر طبل توخالی برجام و یا چرخش برگرد یک تابوتی که جنازه‌ای در آن نیست دور از تدبیر و عقلانیت یک دولت در نظام اسلامی است.

حجت الاسلام سعیدی گفت: برای بسیار سوال است که چرا دولت نمی‌خواهد از این امید واهی دست بردار و چرا دستگاه دیپلماسی نمی‌تواند از این پدیده شوم فاصله بگیرد؟ چرا نمی‌خواهد بفهمد که باید از این دام فاصله بگیرد و نباید در زمین آمریکا بازی کند؟ اینها جای سوال دارد. سر این مسئله در جعبه سیاهی است که هنوز رمز آن کشف نشده است.

وی افزود: مشخص نیست علت اینکه دولت فعلی و حتی دولت‌های قبلی و دستگاه دیپلماسی اصرار دارند که ما بدون شرط و شروط وارد مذاکره شویم چیست؟ یک روز می‌گویند اگر تحریم‌های ترامپ برداشته شد، ما بر می‌گردیم و یک بار دیگر می‌گویند یک ساعت بعد از بازگشت آنها به برجام ما نیز باز می‌گردیم، اینها خلاف تدبیر رهبری است.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا تاکیدکرد: رهبری به صورت کاملاً شفاف و روشن فرمودند: اول رفع همه تحریم، اعم از تحریم‌های ترامپ و بایدن و چه قبل از آن، دوم راستی آزمایی و بعد از آن بازگشت تدریجی ایران به مراحل قبلی تعهداتش در برجام.

منبع: فردا

کلیدواژه: ایران آمریکا حجت الاسلام سعیدی رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا حجت الاسلام سعیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۱۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بعضی از چهره های سیاسی کشور ، استفاده از سلاح هسته ای را مطرح می کنند؟

به گزارش خبرآنلاین، مصطفی هاشمی طبا در روزنامه شرق نوشت: من در عجبم چگونه یک نماینده مجلس که هنرش واردکردن تهمت و افتراست، ناگهان از بزرگ‌ترین تصمیم عملی فنی و سیاسی در ایران به مثابه «کن فیکون» سخن می‌گوید و آن‌که مشهور به اقتصاددانی است، ناگهان در نقش یک ژئوپولیتیسین ظاهر می‌شود و تلاش‌های حاکمیت در ایران برای مخالفت و مبارزه با کشتار جمعی را که صبغه مذهبی هم دارد، نادیده می‌گیرد و هدف هسته‌ای ایران را از زمان تأسیس تاکنون، برعکس سیاست‌های اعلام‌شده و رفتاری، دسترسی به سلاح هسته‌ای اعلام می‌کند. یعنی حرکت اجرائی ایران همانی بوده که سردمداران غرب گفته‌اند و آژانس انرژی اتمی جهانی نگران آن بوده و مسئولان ما به هر دلیل خلاف آن نظر داده‌اند و به همین دلیل آنان حرف مسئولان ما را دروغ پنداشته و به راستی‌آزمایی دست زده‌اند.

البته اعتراف می‌کنم که به خاطر دسترسی‌نداشتن به اطلاعات محرمانه و سرّی در جهل مرکب به سر می‌برم و این را هم قبلا نوشته بودم که سلسله نفهمیدن‌های حقیر و امثال حقیر درباره مسائل کشور و تضادهای بیانی و عملی به حدی است که صفت ناآگاهی مصداق درک و شعور این نویسنده است و حال یک نفهمیدن جدید در راستی‌آزمایی این صفت توفیق پیدا کرده است.

البته من تعمدا خود را از دریافت اطلاعات رسانه‌های بیگانه محروم کرده‌ام و برعکس بر رسانه‌های داخلی دقت کرده‌ام زیرا بر این باورم که در میان سخنان مسئولان و مندرجات رسانه‌ها هم اطلاعات لازم را می‌توان دریافت، درست مانند آنچه جمشید آموزگار در انتقاد از جمهوری اسلامی به بریده‌های متعدد روزنامه‌های داخلی استناد و آن را منتشر کرده بود.

از همین اطلاعات داخلی برخلاف مشاوری که مردم را به کلاشنیکف و لنگ و دمپایی تشویق کرده بود و برخی امام‌جمعه‌هایی که توصیه کردند مردم اشکنه بخورند و به جای تنعم از دنیا و شکایت از ناداری‌ها روزه‌گیری و نماز و استغاثه به درگاه خداوند داشته باشند، هرچند معلوم شد خودشان از فرط گرسنگی سنگ به شکم بسته‌اند، معتقدم که مسئولان اصلی جمهوری اسلامی واقعا در فکر برخوردارشدن مردم و گسترش سفره آنان و رفاه ایشان هستند، هرچند در این امر حتی به قیمت هدردادن منابع طبیعی و اصلی کشور توفیق چندانی نداشته‌اند. بنابراین بسیار عجیب است که ژئوپولیتیسین‌های نوظهور و همه‌دان چنین خط‌مشیی را برای کشور ترسیم می‌کنند. قویا معتقدم غربی‌ها و به‌خصوص اشغالگران قدس به‌خوبی بر این وافق هستند که بر فرض داشتن سلاح هسته‌ای، مسئولان ایرانی هم به‌واسطه علایق دینی و هم به واسطه شرایط انسانی و البته به دلایل واضح دیگر، هرگز اقدام به شلیک آن نخواهند کرد. بیشتر بر این باورم که آنها ما را با این هیاهو سرگرم کرده‌اند که کشور به‌تدریج از داخل تهی شود و توان مقاومت داخلی از دست برود، هم روند حرکت مادی جامعه ایران را در نظر دارند و هم تأثیر امواج سنگین تهاجم فرهنگی در سپهر سرزمین ایران را.

اگر کره شمالی با داشتن سلاح هسته‌ای می‌خواهد ادای پیشگیری از حمله را درآورد این کار را به قیمت محرومیت و حتی مسدودیت سیاسی، فرهنگی و اقتصادی مردم کشورش انجام داده؛ در حالی‌که ایران در 40 سال گذشته در داخل به غلط یا درست سیاست‌های لیبرالی و گسترش امکانات برای مردم (حداقل بخش وسیعی از مردم) را سرلوحه کار قرار داده است. به نظر می‌رسد بازی سلاح هسته‌ای را آنها بیشتر دوست دارند، چه اینکه مطمئن هستند همان‌طور که در پاکستان سلاح هسته‌ای نم کشیده، سلاح ایران هم چنین خواهد بود.

آنها به این دلیل سلاح هسته‌ای را به پاکستان تقدیم کردند که مطمئن هستند اگر حتی گروه‌های بنیادگرای وهابی که در پاکستان بیشترین فعالیت را دارند به حاکمیت برسند، پاکستان از آن استفاده نخواهد کرد. آیا عبدالقادرخان مسلمان خالص پاکستانی بوده یا مرتبط با آژانس‌های جاسوسی آمریکا؟ آنها تمایلات رفاه‌گرایانه، دیدگاه انسانی و علاقه حاکمیت ایران به مردم منطقه را به‌خوبی رصد کرده‌اند و از جانب ایران اطمینان دارند، اما با هیاهوی خود ایران را سرگرم چنین اموری کرده‌اند تا ایران از حفاظت داخلی سرزمینی، رشد فرهنگی جامعه و گسترش نفوذ معنوی در کشورهای مشابه، غافل شود.

معلوم نیست برخی فعالان سیاسی مدعی ارائه نظریه درباره ژئوپلیتیک ایران به کدام زاویه می‌اندیشند و معلوم می‌شود که اصولا با این کلمه ژست همه‌دانی به خود می‌گیرند زیرا ژئوپلیتیک بر قدرت سیاسی مرتبط با فضای جغرافیایی تکیه دارد. مثلا اگر کسی بخواهد درباره ژئوپلیتیک در سیاست‌های ایران نظر دهد، باید توانمندی دو هزار کیلومتر ساحل آبی، ارتباط مستقیم و غیرمستقیم با 15 دولت همسایه، توانمندی در ایجاد مسیرهای حمل‌ونقل بین کشورها، امکان ایجاد مرکز هواپیمایی بین‌المللی در ایران و سایر امور مشابه را ذکر کند و اینها چه ربطی به توجیه سلاح هسته‌ای دارد؟

23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904539

دیگر خبرها

  • چرا بعضی از چهره های سیاسی کشور ، استفاده از سلاح هسته ای را مطرح می کنند؟
  • واکنش سخنگوی دولت به ورود نیروهای انتظامی آمریکا به دانشگاه‌ها
  • تماس تلفنی «هنیه» و «السودانی»
  • رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش : هرکسی عاشق ایران است، هرچه در توان دارد، برای جوانی جمعیت پای کار بیاورد
  • رئیسی: ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند | هیچوقت میز مذاکره را ترک نکردیم اما... | موشک جواب موشک است | از وضعیت سفره مردم مطلعم
  • واکنش نوری قزلجه به احتمال بازگشت طرح صیانت به صحن مجلس /کسی با تمامیت خواهی و زیاده‌طلبی نمی‌تواند در این دوره رییس مجلس شود
  • روحانیون مرزبانان فکری و اعتقادی جامعه هستند
  • جنبش حماس با آتش‌بس در غزه موافقت کرد
  • قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب
  • تشکر مجدد رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی